:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 272
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

15-годишен наркодилър разкри как е пласирал дрога

15-годишният ученик Николай С. разкри пред Бургаския окръжен съд схема, по която работи наркомафията в града. Николай седна на подсъдимата скамейка в процес срещу група от 7 души, които прокуратурата обвинява в съвместно и организирано пласиране на хероин.

Процесът започна в понеделник. По време на престъплението Николай е бил на 14 г. Той учи в бургаски техникум и е отличник. Разказа, че се е хванал да пласира дрога, тъй като се чувствал беден. През лятната ваканция е бил привлечен да продава наркотици от Иван Георгиев, който също е подсъдим. На 21 юни м. г. Николай е бил заведен при мъж, чието име е неизвестно. Той му дал мобилен телефон, няколко дози хероин и го пратил в жк "Меден рудник". От този момент нататък наркоманите от квартала сами започнали да идват при момчето, а Николай трябвало да се обажда по телефона, ако наркотикът свърши. "Цената на една доза е 10 лв., като 80 ст. остават за продавача", обясни момчето. Николай криел хероина в храстите. Всяка вечер се отчитал на тарторите. Първите два дни край него стоял Иван Георгиев, за да го наблюдава.

Николай работил общо само 4 дни, тъй като на 5-ия бил арестуван.
7
749
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
26 Октомври 2005 01:33
Аха... значи на крайните търговци им викате дилъри Вий сте големи неграмотници бе, кой ви е взел на работа!
26 Октомври 2005 02:08
1. ОнЕ 61... Добре, че прочетох мнението ти, защото след няколко часа ще те изтрият. Така беше поне с мен тези дни. Дори бях пратен в изолатора.
2. E тоя малолетен пич една седмица не е могъл да се потруди. И голема конспирация са заформили тези авери.
26 Октомври 2005 03:21
Докторе, нали знаеш какво е рецидив Триеш го триеш го, то пак се появява...
26 Октомври 2005 03:29
Чудно ли защо в циганския квартал Столипиново в Пловдив не се провежда така организирано борбата на НСБОП където там в това циганско свърталище е основния пазар на дрога на едро в България!!!От цяла България в Стлипиново пристигат наркомани за да си купят по евтино дрога там!!!Има и дори специални таксита наети за тази работа които чакат клиенти на автогара или гарата в Пловдив за да возятн аркомани да си купя евтина дрога от циганските организирани банди в квартал Столипиново в Пловдив!!!Този Докладе написан от агенти на Европол и предаден на Интерпол които са устоновили контакт с офицера за свързка от Българската секция на Интерпол и са поискали противодеиствие за разбиване и неутрализиране на това широкомащабно разпространение на дрога на територията на България!!!Досега България не е предприела никакви мерки за установяване на тези факти е не е противодействала по никъкък начин да унищожи това огнище на масово разпространение на дрога в Столипиново!!!ВЕвропол се чуват гласове че една партия ДПС която с нейн мандат се управлява България която във основата си на нейния етнически цигански електорат го прикрива ислага политически чадър и пречи на органите за сигорност на България да противодейства на това явление на масов пазар на едро за дрога в България и този град Пловдив е отбелязан с червено на картата на Европа в Централата на Европол!!!Това е истината за което Европейския Съюз ни критикува с разрешаването на борбата с драгата и лечението на нарко зависими в България!!!Над 4000 Българина се лекуват в различни центрове сериозно над тези факти и защо ДПС пречи за по бързото присъденяване на България към ЕС!!!ТОЗИ ДОКЛАД НА ЕВРОПОЛ Е ЕДНА СТРАНА РАБОТА ЗАЩО СЕ ПРИКРИВА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЙ И ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ!!!Може би защото България е едва на 48 място в света по свобода на словото на Репортери без граници" класира държавите по т.нар. индекс на свободата на словото!!!Миналата година България беше на 36-о място и това по себе си говори само по себе си че вместо България да се изкачва и да доказва че свобдата на словото и печата са факт България стремглаво пада надолу в класацията и това рпо себе си се тълкува че в България се завръща Фашиска-Комунистическа Диктатура на БКП-ДС!!!Долу ръцете от свободата на словото и печата!!!

26 Октомври 2005 12:42
И той отличник, а какъв бизнесмен сме загубили в перспектива...
26 Октомври 2005 14:10
Бати удара! Съсипаха кариерата на момчето - само 5 работни дни! Ало, МВР-то, децата от всяко средно школо в столицата отлично познават дилърите, подвизаващи се около училищата им, вкл. часовите им графици. Че попитайте ги бре!
26 Октомври 2005 14:14
Б.Гого,
а тоя как мислиш, че го хванаха. Доколкото познавам практиката на Бургаския окръжен, ще му лепнат няколко годинки затвор и може да го спаси само това, че е непълнолетен. Може да не е справедливо за нещастника, но поне да има "профилактичен ефект" за други "бедни" мераклии.
Говно малко! Беден бил...Що не се хвана на почасова работа - в Бургас и по морето такава се намира - ами продава дрога.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД