:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 265
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Хамас" обяви дигитален джихад

Военната ислямистка групировка "Хамас" заплаши със свещена война в дигиталното пространство. Под непосредствена заплаха са еврейските сайтове.

"Хамас" разпространи изявление, в което се казва, че еврейските сайтове ще бъдат подложени на масирана дигитална атака. Ръководството на терористичната организация призова своите последователи да устроят в близките три дни електронен погром на уебсайтове, регистрирани от евреи или поддържащи проеврейска политика в израело-палестинския конфликт. Съгласно съобщение на агенция Ройтерс два уебсайта, принадлежащи на терористичната организация "Хамас", се дават точни инструкции каква атака трябва да бъде осъществена.

За Израел заплахата не е новина. Както е заявил пред Ройтерс Равин Абрахам Купър от Центъра "Симон Визентал", който следи антисемитските уебсайтове, "дигиталният джихад" не плаши никого. И без това еврейските сайтове са непрекъснато подложени на хакерски атаки. Купър си обяснява подновените ислямски заплахи с предстоящия "фестивал на огъня" - Hanukkah.





Текст снимка: Ислямистите от "Хамас" се поучиха от аналогичните заплахи срещу САЩ в конфликта им с Ирак и побързаха да сложат свои хора и зад компютрите.
537
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД