:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 217
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Нов хладилник се купува тази година, а се изплаща догодина

Битова техника на атрактивни цени, хитови марки и множество декемврийски сюрпризи лансира търговска верига "Зора"
Традициите повеляват декември да минава под знака на потребителските страсти. Открай време това е месецът, през който дори най-пестеливите са склонни да поразвържат кесиите и да бъдат ларж. Проблемът е, че българинът е заставен да извършва какви ли не финансови фокусничества, за да подсигури трапезата и подаръците за коледните и новогодишните пиршества. И обикновено така и не сколасва да си "подари" печката, хладилника, или пералнята, които месеци наред заглежда, отивайки на работа.

В тази зона съвсем пресни и интересни са новините от "ЗОРА". Най-много са те за покупките на изплащане. Единствено и само в "ЗОРА" се предлагат три схеми на покупки на изплащане с изключително опростена процедура и на 3, 6, 8, 9, и 12 равни месечни вноски.

Първата е с най-улеснена процедура за кандидатстване - само с лична карта и без ограничения за стойността на покупката на лизинг. Срокът за утвърждаване е от 24 до 72 часа. Предимство е, че имате възможност да изплащате на 3, 6, 9 или 12 равни вноски.

При втората схема на разсрочено изплащане се изисква лична карта и документ за платен телефон, ток или парно. Тази схема също предлага изплащане на равни вноски (за 6 и 12 месеца). Хитът на тази схема е, че



за първи път се предлага отсрочване на първата вноска



(при покупка на изплащане на 6 равни вноски). Важи само за декември тази година - вземаш уреда, а започваш да плащаш през януари.

При третата схема се изисква поръчител, копие от трудов договор или служебна бележка от месторабота. Но, само при тази схема можеш да се сдобиеш с уред до 1000 лева (за климатик до 2000 лева) веднага, в момента на кандидатстването. При това имате 4 възможности за погасяване на равни вноски - за 6, 8, 10 или 12 месеца.

Другата новина е, че "ЗОРА" стартира супер експресна и комплексна услуга за хилядите свои клиенти. Дежурни екипи ще доставят уреда до дома, при желание на клиента ще го монтират (настройват), ще обучават и клиента, и т.н. И всичко това - безплатно!

От бранша само в "ЗОРА" се предлага завършен цикъл на услугата - "Всичко за кухнята". Предлагат се над 100 модели електроуреди за вграждане "Аристон", изработва по индивидуална поръчка самите кухни.

Най-после и у нас европейски и световни стандарти на обслужване!



Лизингът все повече се утвърждава



като изключително подходяща и съвременна форма на търговия. Купувайки на лизинг, клиентът има възможност да се сдобие с желания уред и да посрещне други належащи потребности.

В момента солидна част от уредите, които предлагат в магазините на "ЗОРА", могат да се намерят с отстъпка. Готварска печка "Indesit" например се купува както за 419 лв., така и за 499 лв. Във втория случай разполагате с повече екстри - 2 електрически и 2 газови котлона, цифров таймер, грил-шиш и мултифункционалност.

Пералните от същата марка се котират между 435 и 549 лв, в зависимост модела и капацитета. Моделите на "Ariston" струват 585 или 669 лв. Промоционални цени са предвидени и за хладилниците. За 449 лв. например може да се сдобиете с някой от компактните модели на "Indesit" - обем 240 л (хладилна част 187 и камера 46 л) и размери 139х55х60 см.



Още по-атрактивна е офертата за завърналата се марка "CROWN"

на родния пазар - 389 лв. Срещу тази сума си осигурявате модел с обем 245 л (хладилна част - 195 и камера - 50 л) и параметри 144х54х60 см. Най-скъпият уред, комбинация на хладилник и фризер (общ обем 336 л) излиза 675 лв. Хубавото на всичките модели от марката "CROWN" е, че са оборудвани със система за автоматично размразяване и не е проблем да запазят продуктите до 16 часа след спирането на тока. Техничарите пък казват, че разходите за ток при тях са сравнително ниски, работят с електрическо напрежение между 170 и 270 V. Това предотвратява евентуални повреди на уредите заради подаването на ток с различна честота, както често се случва у нас.

"Едно от основните преимущества на "CROWN" е успешното съчетаване на качество и цена", казват консултант-търговците на веригата. Отскоро "Зора" се е заела с директния внос на популярната от времето на "Кореком"-ите марка. "Фирмата е позната на българския потребител, цената и качеството са на ниво, а



сред основните плюсове е 36-месечната гаранция



на уредите. Тя е валидна за територията на цяла България, включва пълно гаранционно обслужване на всички евентуални фабрични повреди, които могат да възникнат по време на експлоатацията", категорични са търговците.

Особено атрактивни са телевизорите на "CROWN". Цените им тръгват от 220 лв. Моделите са от 14 до 32 инча и пасват максимално на определението - съвременен дизайн. Окомплектувани са с телетекст и меню на български, таймер за изключване, избират 100 канала. Освен това имат система за защита от деца, която позволява на родителите да "заключат" приемника.



Другият хит на пазара в последно време



са произведените във Велико Търново телевизори SVA, съвместно с една от най-крупните електронно-информационни компании в Шанхай. Те също отстояват атрактивното съчетание цена-качество и имат двугодишна гаранция за територията на страната.

В търговска верига "ЗОРА" не е проблем да ви предложат и други фирмени продукти, тъй като предлагат почти всички световни марки, които се котират на нашия пазар. Най-богат избор имат почитателите на марките "Ariston" и "Indesit", които директно се внасят от "ЗОРА". Освен това фирмата е единствен вносител у нас на хладилници, фризери и професионална техника на датската "Vestfrost" и изключителен представител за България на бойлерите от стъклокерамика "Thermex". Бойлерите отдавна са популярни на световните пазари. Спец-покритието на моделите многократно повишава издържливостта на варовик и удължава живота на самия бойлер. Фирмата ги предлага в цялата гама - от 5 до 150 литра, като гаранцията на водосъдържателя е 5 години.

"ЗОРА" е



единственият вносител и на уредите за вграждане "Ariston"



Те обхващат цялата гама - като се започне от хладилниците, миялните машини, комбинациите хладилник с фризер, фурни за вграждане, електрически котлони, керамични, газови котлони, абсорбатори. Солиден дял в асортимента се полага и на свободно стоящите уреди на "Ariston" и "Indesit". Големият плюс и за двете марки е, че самата гаранция се дава директно от производителя. Т.е. клиентът разполага с оригинална гаранция за закупения уред в рамките на 2 или 3 години, в зависимост от това дали е заложил на "Indesit" или "Ariston".

Новите фирмени разработки задължително включват множество допълнителни функции, с цел по-икономично използване на водата или максимално енергопестене.



За любителите на последните новости в техниката е умният хладилник



на "Ariston", който грабна един от призовете на изложението "Home Techno". Той е решен в шикозния инокс, има система, която не позволява образуване на скреж и лед и е снабден с електронно управление. Това позволява всичките основни функции да се задават директно от лицевия файл на хладилника. Има аларма, която известява, че бутилката шампанско е охладена колкото трябва, има и ваканционен режим, който допуска понижаване на консумацията на уреда, но при оптимална температура, за да не се стига до образуване на микроорганизми в хладилната или във фризерната част. Засега уредът не говори, но и този проблем може да бъде решен до идния декември.

Сега обаче е добре да знаете, че не е нужно да бягате от работа, за да се сдобиете с нова придобивка. Магазините на веригата в столицата и страната ще работят с удължено време от 9,30 до 17 часа в събота и извънредно - в неделя - от 10 до 15 часа. А през декемврийските недели има и изненади, казват от "ЗОРА".
 
През декември магазините на веригата "ЗОРА" ще работят с удължен график в събота и извънредно в неделя.
 
Клиентите на веригата могат да избират между доста марки, но безспорен хит напоследък са завърналите се наскоро на пазара ни телевизори от марката "CROWN".
5446
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД