:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 290
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Нововремци дават утре последен шанс на Богоев

Нововремци дават утре последен шанс на здравния министър Славчо Богоев да им каже колко са наркозависимите у нас и как държавата се грижи за тяхното лечение. Ако управникът не им даде отговор по време на парламентарния контрол, ще му искат оставката.

Преди месец шефът на групата Мирослав Севлиевски и колегите му Юлияна Дончева и Величко Клингов поискаха официална информация от министъра. Те го предупредиха, че ако не получат писмено или устно справката, ще използват всички възможни варианти за отстраняването му.

Ако по време на контрола Богоев не вземе отношение по поставените от нас въпроси, на заседанието на групата във вторник ще вземем решение за предприемане на мерки и политически действия, които да доведат до оставката на министъра, предупреди Севлиевски. Този министър не е в състояние да артикулира ясна теза и политика на неговото правителство, защото въпросът не е само за наркоманите, но и за диабетиците и други заболявания, допълни той.
4
712
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
19 Май 2004 22:36
Тея пък на какви се праят.
Като си спомня как му купихме пурвите обувки на Мирославчо, щото не можехме го вкараме в гръцко със скъсаните му еспадрили, свят ми се вие.
Горките, па са се надрусали.
19 Май 2004 23:37
Е, по-полека де! Много сте се разбързали. Така да се бяхте разбързали за
избора на Омбудсман. Личният пример е важен г-жи и г-да народни представители. Защото министър Богоев може реципрочно да Ви поиска оставките. И не само той.
20 Май 2004 00:24
Много добра идея.Субираите му 4уковете на тоя некадарник а след това и на директора на перни6ката болница Асен Асенов.Като Сифилански мо6еници от класа.
20 Май 2004 09:09
Абе и Богоев никак не ми е симпатичен, ама тези довчерашни никаквици на какви се правят?!?

Да си налягат парцалите и да си мълчат докато им изтече мандата, защото ще им е последен. Симеончо вече няма да им помогне да се намърдат в парламентчето. За нищо друго не стават освен за потвърждаване на един отдаван известен факт - България е сред водещите държави, в които се въди всякаква политическа екзотика.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД