:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 255
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Търговска лига" обяви война на Славчо Богоев

"Належащи са промени в политическото ръководство на здравеопазването, защото сме изправени пред катастрофални заплахи", обяви "Търговска лига". Поводът за яростта на един от най-големите дистрибутори на лекарства е, че още не са си получили дължимите суми от болниците. Преди седмица МЗ обеща да отпусне 9 млн. лв. на болниците за погасяване на дълговете, плюс още 2 млн. лв. за дългове за лекарства по централна доставка за МЗ. До вчера "Търговска лига" не е получила нито лев. Не е вярно, че дължим такава сума, отвърнаха от МЗ. Твърденията на Богоев за възможни ликвидни проблеми на "Търговска лига" - доказан кредитор на здравната система, хвърлиха тежка сянка на съмнение върху професионалната и управленската компетентност на министъра, пишат още от фирмата.
3
771
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
20 Май 2004 11:21
Мазното червено зетче Каменов и мафиотската му “лига” като не си плаща на доставчиците не риве, а сега риве, а? Пълен скапаняк...
20 Май 2004 13:55
Богоев ми е крайно несимпатичен ама тия от Търговската лига са до един за затвор, щото тихомълком източват държавата (вече и с помощта на богоев) с 50-60 млн. годишно.

ах как чакам и техните задници да лъснат
20 Май 2004 19:44
Нищо подобно.
Търговска лига е коректен партньор на всички екипи на МЗ до сега.
Но когато държавата изисква да се плащат в срок данъци, такси, мита и т.н. и наказва, при недобросъвестност, следва че всяко търговско дружество е в правото си да си търси вересиите!!!


Милен Велчев - Великият министър на финансите върти откакто е в това кресло близо 1 милиард лева на Здравната каса, които са си наши пари.В това число -за лекарства, консумативи и т.н. Следователно именно държавата и нейните дружества са неизправен длъжник, защото не плащат навреме и не плащат лихви за забавата .


Търговска лига е абсолютно в правото си да иска фалит на болници , доколкото те са регистрирани като търговски дружества по Търговския закон.
Точка.Безплатни обеди няма!!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД