:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Новото време

Визитка



Лидер: Емил Кошлуков

Шеф на предизборния щаб: Анастас Герджиков и Росица Кабзева

Девиз: Сега е времето!

Набиране на средства: фондонабиране, дарения, членски внос, субсидия

Бюджет: До 1 млн. лв.

PR-агенция: различни. Една от тях е "Маг адвъртайзинг"

Участие в предишни избори: Новото време бе създадено през 1999 г. като група за натиск. През 2001 г. неговите лидери бяха в листите на НДСВ. През март 2004 г. нововремци се отделиха в самостоятелна ПГ.



Здравеопазване



Увеличаване на 6%-ната здравната вноска чрез компенсирано намаляване на пенсионната. Държавата ще поеме здравната вноска на лица с доход равен или по-нисък от минималната работна заплата.



Образование



Преодоляване субективизма при назначаване на управленски кадри. Решаване на проблемите с учебните програми в езиковите гимназии и колежанското образование. Грижа за децата на българите в чужбина и чуждите студенти от български произход. Конкурентно финансиране на университетите на базата на общо състезание за наличните във всички университети места.



Социална политика



Обединяване на социалното и здравното министерство; Ограничаване на безработицата до 8,5-9%. Увеличаване на разполагаемия доход за сметка на намаляване на преките данъци и осигуровките. Оземляване на ромите и създаване у тях на трудови навици



Данъци и отношение към МВФ



Намаление на ставката на ДДС до 18%; плосък данък върху доходите на физическите лица; прогресивно поетапно намаляване на корпоративния данък до 8%. Запазване на валутния борд до влизането на България в Европейския валутен съюз през 2009 г.



Предложения към бизнеса



План за опростяване и подобряване на качеството на регулативната среда на фирмите, съобразен с изискванията на Европейската комисия; раздържавяване на отделни административни дейности чрез прехвърляне на контролни правомощия на браншови организации; изваждане на администрирането на търговските дружества от съдебната система и създаване на единен електронен регистър.
7
644
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
27 Май 2005 04:58
Слаб (2).
27 Май 2005 11:51
Съгласен с първия.
27 Май 2005 13:42
тези копеленца надминаха по двуличие старите играчи.погледнете им листите за изборите и ще видите какви ли не екземпляри, пълен комплект: от курви до пладнешки бандити.От Сафия това може да не личи, но местните , които се познават един друг виждат добре, че това което пиша е истина.Никакво доверие, на тези ибрикчийчета на Доган и обкръжението му.Топлите отношения между вождовете на това време и на ДПС подсказва, че са кукли на един кукловод!? кой ще познае от първи път, за кого става дума ?

27 Май 2005 15:43
лабава бримка ... деееба ....
28 Май 2005 00:03
Сега му е времето!
/да не избягат всички в чужбината .../
По добре е Кошлуков да ни управлява "акостирането в EU", отколкото неграмотник като "Сери и Глей" с електорат в "извън активна възраст" и ... /нищо лошо за геронтите, но не искам днес и утрето ...още да ми зависи от тях/, и набутваните им отрочета-неграмотничета.

Малката им група в ПарлИмента показа, че с легални парламентарни средства могат да участват в голямата политика не по-зле от ДПС, които начело със Сокола се считаха за основен балансьор по всички важни въпроси!
Не е необходима безлична масовка от ДУПЕтати, и мързеливци, а отбор от добри и достатъчно надъхани играчи, с прости и ясни правила, като се спазват основните принципи.
Другото ... особено в числовите детайли си е чисто пожелание - манипулация от цикганска сватба ... дето вече бая време тренираха и най-десните ... комунисти, ама нещо се не ставаше ...
Дори мисля да гласувам за тях, к'во ше каеш бе фатмак?
Стига си стоял мирно пред тея о.з.-та ... глей че и на войската майката им разгониха, но ... пък ще останат професионалистите?!
Какво мълчиш бе, офицерски кандидат ....
Разбрахме, че морските активисти все са на терсене и морето отзаде ги боде!
Ole-le-e, я да те вземем запас и да те понаучим да не рекетираш с отрицателни PR-ки ... та да поработиш като доброволец, а не само платено!
Щото утре ... ще почнеш да си плащаш и за това че ще си сваляш само панталончето, пък да не говорим, че да останалото и някой лев трябва да додаваш!
Я търсете добрата новита, че почвам с двойките!
... До тука - 5, /това е за мене/, че стана дълго!


31 Май 2005 15:50
хахаха кандидатите им са от кол и въже събирани и все по некадърност групирани
31 Май 2005 23:19
Таралежите са без бодли.
Новото време и половин процент няма да събере, а какво остава за 4.
Въртяха се около много хора, но щом и турчина Доган им отказа, значи съдбата им е ясна. Колко ще е хубаво ако Новото време и ДПС отпаднат от новия парламент. Дано...

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД