:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 195
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Депутати искат забрана на сделки със спортни имоти

Налагане на мораториум върху разпореждането с държавни и общински спортни обекти ще обсъжда днес парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта. Предложението е на Светослав Спасов и други депутати от НДСВ. Решението се отнася и до спортните имоти, включени в капитала на търговски дружества с над 50% държавно или общинско участие.

Забраната трябва да действа до приемането на промени в закона за спорта, свързани със статута, модернизацията и бъдещето на спортните обекти. Сходно решение предлага и Петър Стоянов.

Днес се очаква комисията да изслуша и столичния кмет Бойко Борисов за приватизацията за общинското дружество "Спортна София 2000". В него са включени голям брой общински спортни имоти. Фирмата присъства в годишната програма за приватизация и наскоро беше открита процедура за продажбата й. Кметът оспорваше приватизацията на няколко столични фирми, но СОС в крайна сметка даде зелена светлина.
1259
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД