:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 188
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Земеделецът Яне забърка нова интрига в десницата

Снимка: Борислав Николов
СН. Петър Стоянов и Яне Янев спорят преди земеделецът да обяви, че е възможно синият лидер да размисли за участие във вота наесен.
Поредна интрига се появи в редиците на десницата, след като земеделецът Яне Янев намекна, че Петър Стоянов е готов да върне номинацията си за кандидат-президент. Яне призова Иван Костов да оттегли претендента си Неделчо Беронов и двамата със Стоянов да си стиснат ръцете. Според Янев лидерът на СДС е най-достойният кандидат и вече било направено "каквото трябва", за да преосмисли отказа си.

Изказването на земеделеца обърка СДС. Сини депутати предположиха, че едва ли лидерът им ще се изложи, като обърне позицията си на 180 градуса. После обаче добавиха, че вече нищо не би ги учудило. Самият Стоянов не бе открит за коментар. Рано сутринта той е бил забелязан разпалено да спори с Янев и да му казва: "Ще ти откъсна главата".

Заместниците на Стоянов - Елеонора Николова и Иван Сотиров, бяха категорични, че партията твърдо стои зад Беронов. Николова призна, че са се доверили на политическия нюх на Костов, защото не познавали достатъчно шефа на КС.

Атанас Атанасов (ДСБ) пък обяви, че свързва изявлението на Янев с агентурното минало на председателя на неговата партия "Ред, законност и сигурност" - бившия конституционалист Георги Марков.
26
2528
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
26
 Видими 
10 Август 2006 00:10
Зачера тук писах, че българката-гадателка Теодора/ясновидката на Берлускони/ предсказала/?!/, че новият Президент на България ще се казва П. Стоянов!
Май, Яне Янев влиза отвреме-навреме и чете в този Фрум?!
10 Август 2006 01:41
Жрицата (на любовта) Теодора е толкова гадателка на Берлускони, колкото ти си делфийския оракул. А Яне би бил забавен, ако не беше жалък.
10 Август 2006 02:11
ole-le,
НЕ съм твърдял, че съм Делфийския Оракул!
Но твърдя, че Теодора е била/ а може би и все още е?!/ ясновидката на Берлускони!
......................................... ......................................... .....................................
"Теодора Стефанова, българката, прочула се в Италия като екстрасенската на премиера Берлускони, реши да дари част от хонорара, получен за снимките й в "Плейбой", на деца сираци."
......................................... ......................................... .....................................
ТРЯБВА повече да се чете, ole-le!
ПОВЕЧЕ ЗА ТЕОДОРА/интервю с нея!/ ТУК:
Натиснете тук
ИЛИ ТУК:
Натиснете тук
ИЛИ ТУК:
Натиснете тук
10 Август 2006 02:53
Стоянов задмина и Йоло Денев
В. "МОНИТОР"-10.08.2006:
...В СДС вече се разказва виц, че шефът сам накарал коалиционния си партньор Яне Янев да го номинира пак за държавен глава след като прочел предсказанията на ясновидката на Берлускони Теодора. Преди седмици тя обяви, че точно Стоянов пак ще стане президент. Виц или не, трудно е да си представи човек, че акцията на Яне не е замислена от синия лидер...
.................................
ЦЕЛИЯТ МАТЕРИАЛ ТУК:
Натиснете тук
10 Август 2006 02:56
Параграфе,
ти на всичко, което прочетеш или което кажат "по телевизора" вярваш ?
*
Не съм се интересувал кой и защо се опита да я лансира (имам някакви предположения) или тя се самолансира с безкрайно нахалство, (вестниците все пак нещо трябва да пишат за да пълнят страниците), но я познавам лично и то много отдавна. Всичко около нея е пълна лъжа и измама за наивници !
10 Август 2006 03:07
Абе
Пара 39
Ти освен да пишеш тук таме и К А З АХ друго правиш ли
Изкарал ли си например 500 евра и подарил ли си ги на родата си та пишеш щуротии за емигрантите
Да вземеш да се освестиш щото на нищо си заприличал
Язък че си атаковец и ругаеш сънародниците си като еничар
Четете глупостите парови39 във форума на вестник атака
Я па и пееш
Ставаш ли барем поне за готвач
10 Август 2006 03:09
Сега (3 Ноември 2002 г.) твърди, че родното правителство няма да изкара мандата си,

Параграфе,
като даваш линкове, поне чети какво пише. Е, "родното правителство" искара мандата си !
10 Август 2006 03:20
666anti,
ИЗВИНЯВАЙ, че съм ощипал и опипал жена ти и/или дъщеря ти- НЕ знаех , че са твоите!
Ако знаех, в никой случай нямаше да го направя и да предизвиквам гнева ти и злъчта ти!
ПРОСТИ! И ПРЕСТАНИ!
КАЗАХ!
10 Август 2006 03:23
ole-le,
БЪРКАШ ме с някой ДРУГ!
Аз НЕ съм твърдял, че вярвам на ясновидки, екстрасенски, гадателки и прочие тинтири-минтирКИ!
НЕ съм твърдял и, че вярвам на казаното от Теодора Стефанова- екстрасенската на Берлускони!
10 Август 2006 03:43
Параграфе,
ти не вярваш на казаното от нея, освен на това, че е екстрасенска и че е на Берлускони.
Е аз съм марсианец. Трябва ли да го пусна в 5 жълти вестника и да се явя в две жълти предавания за да го повярваш ?
*-
Абе... бъди здрав!

Редактирано от - ole-le на 10/08/2006 г/ 03:45:14

10 Август 2006 03:43
Пара
Имам момченце
признат грях - простен грях
Виж предложението ми за Волен в статията за АТАКА
Здраве и кураж брат
10 Август 2006 03:47
666anti,
Да ти е честито, живо и здраво
И голям юнак да стане.
10 Август 2006 04:28
споко бе, селянина от пернишко па ще стане президент. нал знаете, при демокрацията избирателите си заслужават управниците.
10 Август 2006 05:50
И СДС и БКП изкараха на фронтовата линия най-калпавите и безлични играчи. Пръван и Стоянов. Кой е по-калпав, ще покажат изборите. Другия става президент......
10 Август 2006 09:06
Агента на БКП Иван Йорданов Костов е виновен за всичко! По най-елегантния начин разби опозицията за да създаде удобства за Параванов. Зад паравана му се въртят страшни сделки. Чухте ли какво казва Доган? Иска още един мандат! Петата колона на БКП нагази и Бойко и неговата вече е свършена.
10 Август 2006 09:43
Абе, тоя курнишон Яни Янев откъде се пръкна? И кой му плаща да се появявя всеки ден в почти всички медии? Много ми е посредствен и нагъл - значи го крепят от високо място!
10 Август 2006 10:44
Тоя Яне няма да го забравя как запали димка в тоалетната
10 Август 2006 11:07
За съжаление, трябва да разочаровам Параграфски. Познавам Теодора лично и отлично от ноември 80та. Ако взема да разказвам... .Истината е, че тя се запиля и изгуби нейде от 81ва до 84.През есента на 84та-значи беше края на септември- октомври, я видях отново. Помня отлично всичко, защото стана по особен повод-празнувахме годежа на мои приятели. Ха виж ся линка към сп Ева къде е била, според нея, тогава. Млъквам, защото нищо не може да се налее с фуния...Тъжно ми е, като гледам нашите медии, но още по гадно е като гледам хората, които им вярват и повтарят като папагали простотиите им..
10 Август 2006 12:30
Какъв интригант е Я.Янев? От споменатите "интригант" приляга най-вече на Атанас Атанасов!
10 Август 2006 15:02
Чалга в живота - чалга и в политиката, а светъл луч отнийде се не види...
10 Август 2006 15:47
Рано сутринта той е бил забелязан разпалено да спори с Янев и да му казва: "Ще ти откъсна главата".

И без друго станахте за смях пред цяла България , и с простотия си намалихте шансовете за президент до минимум , поне се сбиите в парламента и ни забавлявайте малко .
10 Август 2006 20:38
Този тежък сбърканяк йодейката натка-седерастка го вкара в НС. Понеже е по-сбъркана и от него. А помним как тъпите форумни седерасти я бранеха преди време! Сега тъпунгерите са се преквалифицирали в духалки на чичо Шмуел. Яниянета гадни!
10 Август 2006 20:40
Атанас Атанасов би бил интригант, ако Георги Марков нямаше досие, а той твърдеше, че има такова. Това би било клевета, но... след като е истина (досието на агент Николай отдавна стана публична тайна!) не виждам за какво става дума. Калина Малина пак е объркала понятията, както и за Гоцето и неговия морал...
Пък и Георги Марков достатъчно добре се изяви на политическата сцена. Уж "убеден" седесар, после се оказа доносник, след това се прилепи към царя, сега го плюе... Какво може да се очаква от човек с подобен морал, па бил ляв или десен? След като си защитавал една кауза, не може просто да се обърнеш на 180 градуса и все едно нищо не е било да започнеш да говориш точно обратното.
10 Август 2006 21:33
Като говорим за интриганти се сетих за партийната книжка на Софиянски и за досието на агент Виктор... Та какви бяха интригантите в двата случая?
10 Август 2006 22:51
Интрига е, Круела, при това нескопосна. Този Яни издига кандидатурата на П.Стоянов, а А.Атанасов обяснява мотивите му с агентурното минало на Г.Марков. А последният също е кандидат за президент, поне според медиите. Няма логика Я.Янев да разбива дясното единство чрез П.Стоянов, а не чрез Г.Марков. Въобще, господинът всичко обяснява с нечие агентурно минало. Изглежда работата в тези структури се отразява твърде нездравословно на някои граждани.
Аналогията, която правиш между вчерашното ми изказване и това тук, е меко казано некоректна. Първо, защото не виждам нещо общо между двете теми и второ, ставаше дума за изискването ми да има еднакъв морален аршин към политическото поведение на Първанов и Костов (по-точно за промяната в идеите им). Надявам се, нямаш намерение да ме дискредитираш по такъв елемнтарен начин заради ... политически симпатии и антипатии.
10 Август 2006 23:19
Е как въобще може човек като Георги Марков да се приема като възможна кандидатура, след като е оцапан до ушите? Такива като него дескридитират всяка партия, към която се присъединят при поредицата си от политически лупинги. Но пък е напълно възможно този човек да изпълнява нечия поръчка, и защо не след като вероятно някой го използва като политическо оръжие с напълно ясна цел... Нито Марков, нито Янев имат някаква тежест в дясно, тогава?
Некоректна аналогия, казваш. Некоректно е поведението на Янев, а не на Атанасов. И навява много размисли за целта на такава игра.
Сори, но Първанов никога не е бил на нивото на моралния аршин, с който меря президента на Република България. И никакви оправдания с Костов или когото и да било могат да променят мнението ми.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД