:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 172
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Полицаи заловиха шестима иманяри,



които освен в разкопаване на могили и стари гробове, са били специализирани и във фалшифициране на находки, съобщиха от МВР. Шестимата престъпници са от Шуменски регион, но са действали още във Варна и Разград. Иманярите първоначално продавали откритите находки, но после започнали да изработват фалшификати, които продавали и в чужбина на цени на оригинала. За целта иманярите използвали допълнителни техники за състаряване на предметите. При обиски в домовете им са открити уреди за производство на фалшификатите, част от които наподобявали най-известните предмети от Боровското и Панагюрското съкровище.



Пожар и експлозия са избухнали



в цех за бои и химикали край пловдивското село Браниполе в 8,30 ч. вчера сутринта. Загинали и ранени няма. Работниците са били евакуирани. Според Гражданска защита, няма обгазяване на района. Причината за аварията е експерименталното въвеждане на ново производство. Разследва се и версията за човешка грешка. Първоначалният оглед сочи, че материалните щети са големи. Цялата продукция в цеха е унищожена от огъня.





Български туроператори са замесени в контрабанда



на алкохол, цигари и пури през ГКПП Капитан Андреево, съобщават турски медии. Според в. "Сабах" стоките били разпространявани в елитни хотели и заведения в Истанбул и Анталия. Продуктите се внасяли чрез нарочни лица и се спестявали данъци. Според публикацията български туристически фирми превеждали в Турция български граждани, които се представяли за туристи и така внасяли стоките.
1295
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД