:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 290
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хората на Велчев ще редят листите в НДСВ

Основният манипулатор на конгреса Илчо Дуганов поема координацията на местните структури
НДСВ ще делегира правомощия на местните си структури да предлагат кандидати за кметове и общински съветници. Това се разбра от думите на шефа на предизборния щаб Милен Велчев след вчерашното заседание на новия политически съвет и жълтите министри. Съветът се събира за първи път след скандалния конгрес на 3 юни. Сбирката пропуснаха Даниел Вълчев и новоизбраният правосъден министър Миглена Тачева. "Поради ангажименти", както обясни Велчев. От ръководството пък липсваха Анелия Мингова, Огнян Герджиков и Соломон Паси - и тримата от юридическото лоби. Герджиков и Паси се оказаха в чужбина. Единствен от противниковия лагер се отзова бившият заместник на Симеон и ексшеф на предизборния щаб Николай Свинаров, който си тръгна ядосан от "Врабча" 23.

Милен Велчев пък съобщи, че основният виновник за манипулирането на конгреса Илчо Дуганов ще завежда координацията на структурите. Тоест той ще е човекът с решаваща роля при реденето на листите. Депутати разтълкуваха, че така мераклиите за кметски постове сред панайотките ще бъдат елиминирани. Такива намерения имали Ваня Цветкова за Кюстендил, Мариана Костадинова за Велико Търново и Соломон Паси за Бургас.

Жълтите юристи приемат като предизвикателство и включването на Антон Станков в предизборния щаб. Бившият правосъден министър ще отговаря за нормативните процедури и регистрацията в ЦИК. Станков бе изключен от списъка на членовете в новия политически съвет, тъй като не е член на партията и това бе една от основните фалшификации на последния конгрес. "Присъствието му в щаба не означава, че той е член на НДСВ. Няма пречка там да влязат и симпатизанти на партията", обясни Милен Велчев. Той даде да се разбере, че Станков ще бъде приет за партиен член след регистрацията в съда на новия устав, който позволява структурите сами да приемат нови членове. В момента за това се иска съгласието на политическия съвет.

----

НОМИНАЦИИ

Антония Първанова бе избрана за зам.-шеф на щаба, а Олимпи Кътев - за негов секретар. Тя ще отговаря за медийната политика, а той - за социологическите проучвания, анализите и политологичната дейност, свързана с вота. Финансирането на кампанията ще поеме Милен Велчев, обучението на кандидатите - Минчо Спасов, а Христина Христова ще изработи политическата платформа.
2
1425
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
01 Август 2007 09:21
Само като им прочетох имената и започна да ми се повдига!
Всички тези гадове са за доживотен затвор начело с Крадлив ДЬдо.
01 Август 2007 16:03
Те, листите, ще наредят.Въпрос ще е дали ще има кой да гласува за тях...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД