:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 214
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Метъл

"Лорди" пристигат с нова визия

Снимка: Архив на организаторите
Група "Лорди".
Финландските монстър метъли "Лорди" ще гостуват за първи път в България на 6 март, когато е концертът им в столичната зала "Христо Ботев". Победителите в "Евровизия 2006" ще представят на живо новия си албум Deadache, в който звучи мелодичен рок и метъл, но вече по-суров. "Лорди" ще излязат на сцената с чисто нови костюми и маски.

Колкото до Deadache, с него бандата се отправя в нова посока - още повече хорър тематика отпреди. Към песните в албума са заглавията Bite It Like A Bulldog, Man Skin Boots, Dr. Sin Is In и Missing Miss Charlene - история за малко момиченце, което изчезва безследно в едно село. Както в класическия случай - "Убийте този, който донесе лошите вести", разказвачът на историята е обвинен, че е отговорен за изчезването на момиченцето. В края на песента феновете могат да чуят оригиналните записи на групата от онова време.

Две съпорт групи ще пристигнат в България заедно с "Лорди" за шоуто им тук - шведската хард рок сензация Fatal Smile и готик глем кор италианците Brandon Ashley and the SilverBugs.

Бандата "Лорди" се сформира през 1996 г. От първия им албум Get Heavy, издаден през 2002 г., са продадени над 40 000 копия във Финландия. Следват The Monsterican Dream и The Monster Show. The Arockalypse от 2006 донася на групата международен успех с продадени над 350 000 копия по цял свят. The Arockalypse достига троен платинен статус в родината на "Лорди" - Финландия, както и златен в Германия и Швеция. От този албум е и хит сингълът Hard Rock Halleluja, с който бандата спечели "Евровизия" през 2006 г. След като завладяха многобройни европейски музикални класации, "Лорди" започнаха да продават и своя марка безалкохолно - Lordi Cola. Днес членовете на групата са звездите на собствения си филм на ужасите Dark Floors, който излезе на 14 октомври в САЩ в DVD формат.
539
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД