:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 206
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ВИТРИНА

"Южни морета"

Много богат мъж в не първа младост е обсебен от примера на Пол Гоген и от идеята за заселване в Южните морета. И когато един ден изчезва, околните решават, че е там - в романа на Мануел Васкес Монталбан (изд. "Колибри"). Но след 1 година намират трупа му. Нова задача за фамозния детектив Пепе Карвальо.



"Сребърният лебед"

Стар познат се обажда на главния герой патолог с молба да не извършва аутопсия на мъртвата му съпруга - в романа на Бенджамин Блек (изд. "Intense"). Но патологът надушва интрига и подхваща лично разследване. Зад обявеното самоубийство се крие убийство. Някой обаче заплашва щерката на патолога...



"Конспирацията Моцарт"

Ченгето в романа на Скот Мариани е много смело и много мъжествено (изд. "Обсидиан"). Стара любов го зове на помощ - искат да я отвлекат. Тя е оперна певица. Покойният й брат е разследвал смъртта на Моцарт, изпращал й записките си, той е убит. Някой старателно охранява истината за Моцартовата кончина.



"Нощния снайперист"

Той е сериен убиец. Нощем стреля от покривите на небостъргачите в Ню Йорк. След третата жертва поставя ултиматум: да го разследва известно пенсионирано ченге - в романа на Джон Луц (изд. "НСМ Медиа"). Кметът на града поема случая, ала Нощния съобщава следващата жертва - щерката на онова ченге.



"Дъщерята на президента"

Ченгето в романа на Ерик ван Ластбейдър е също велико и също особено - с трудно детство (изд. "Прозорец"). Новата му задача: дъщерята на новоизбрания президент е отвлечена дни преди бащата да встъпи в длъжност. Тя е приятелка с щерката на ченгето, която загива в автомобилна катастрофа.



"Жените и парите"

Авторката Сузи Орман пояснява: "Книга за парите, предназначена само за жени" (изд. "Слънце"). И още: "Ще ви дам насоките, както и прагматични съвети как да се чувствате осигурена и да поемете контрол над финансовия си живот колкото се може по-безболезнено и бързо". Всичко това тя го обещава с 5-месечен план.

---

Страницата подготви:

Петко Тодоров
487
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД