:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 227
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА: Р-СПОРТ
След фурора, който направиха с екипите си за световното, вчера нигерийските национали отново събраха погледите - този път с официалните костюми, с които заминаха за Русия. Горнището е традиционната нигерийска "буба" (свободна дълга риза), панталоните са "сокото" (имат такива и къси), а самите празнични облекла от буба и сокото се наричат "агбада" и са традиционни в югозападната и централната част на африканската страна.
Контроли

Сенегал - Корея 2:0 (Ким Йонг-Гуон 67-авт, Конате 90-д); Белгия - Коста Рика 4:1 (Мертенс 31, Лукаку 42, 50, Батшуай 64; Руис 24).



Защитникът

на испанския национален отбор Дани Карвахал пропусна тренировката на иберийците в Краснодар в понеделник. Играчът на "Реал" (Мадрид) лекува контузия още от финала на Шампионската лига на 26 май, като по първоначални прогнози възстановяването му трябваше да отнеме около две седмици. Друг от бранителите на "ла фурия" - Жерар Пике, пък напусна преждевременно заниманието заради болки в дясното коляно след сблъсък с Диего Коща. Първият мач на Испания е в петък срещу Португалия.



Австралиецът

Джошуа Рисдън сподели, че се е наложило да отложи медения си месец заради участието на Мондиал `18. Бранителят на "Уестърн Сидни Уондърърс" е сключил брак със своята приятелка на 2 юни, а ден след сватбата трябвало да се яви в лагера на националния отбор. "Още преди сватбата знаехме, че ще стане така. Имам пълната подкрепа на съпругата си. След края на световното първенство двамата ще се отдадем на почивка", заяви 25-годишният Рисдън.



Нападателят

Александар Митрович и халфът Адем Ляич не взеха участие в тренировката на Сърбия в понеделник. Според лекарския екип и двамата ще бъдат на разположение на селекционера Младен Кръстаич най-късно днес. "Плавите" започват участието си на световното първенство в Русия с мач срещу Коста Рика на 17 юни.
650
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД