:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 257
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Шампионът

във F1 Люис Хамилтън призна, че "Мерцедес" изостава от конкурентите си, след като остана едва 5-и в неделното състезание в Канада. "В последните два старта загубихме 18 точки, така че определено изоставаме в това отношение", каза Хамилтън. Попитан дали има съмнение в болида си, той отговори: "Не позволявам такива неща да влизат в ума ми. Това ще е първият знак на слабост, а умът ми не е слаб. Тук съм да печеля. Ако си мислиш, че можеш да загубиш, вече си загубил".



Фернандо Алонсо

призна, че може да напусне Формула 1 в края на този сезон. Пилотът на "Макларън" ще участва в "24-те часа на Льо Ман" с "Тойота", а в последните седмици се появиха слухове, че може да се премести в сериите "Индикар". Алонсо обяви, че ще вземе "важно решение" след лятната пауза във Формула 1. Има вариант да продължи да кара за "Макларън", но в "Индикар".



Шампионът

на НБА - "Голдън стейт", има $130 млн. печалба от билетите, които са били продадени за домакинствата му в мачовете от плейофите. Калифорнйският тим изигра 11 двубоя в "Оракъл Арина", т.е. средно на двубой от билети са били събирани по $11.8 млн. През 2016-а "уориърс" спечелиха почти същата сума, но от 14 домакинства, а миналия сезон взеха $95 млн. за 9 домакинства.



На US Open

през септември всички кортове ще бъдат оборудвани със системата "Ястребово око" и така турнирът в Ню Йорк ще стане първият от Големия шлем с възможност за видеопроверка на ударите на всеки корт.
651
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД