:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 256
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Джошуа и Уайлдър се разбраха за два мача

Първата среща за обединяване на всички титли в тежка категория ще е във Великобритания
Двамата световни шампиони по бокс - Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър, се разбраха за обединителен мач за всички титли в тежка категория и за реванш. Първата им среща ще е във Великобритания, след като Уайлдър се съгласи да гостува. Реваншът ще е в САЩ.

Новината бе съобщена първо от Уайлдър в "Туитър": "Все още стои офертата ни от $50 млн. да се бием в САЩ. Съгласих се и на тяхната оферта за мач във Великобритания. Ако той иска да е там, топката е в тяхното поле."

Един от мениджърите на Уайлдър - Шели Финкел, потвърди, че най-после са се разбрали с промоутъра на Джошуа Еди Хърн: "Съгласихме се на условията за мач във Великобритания. Официално приемаме, трябва да ни пратят договор. Ние им предложихме 50 млн. за мач в САЩ, но те отказаха. Дойдоха с много, много, много по-малка оферта за Дионтей, но той се съгласи, макар че искахме по-добра сделка."

Финкел потвърди, че са се разбрали и за реванш в САЩ. Първият мач ще е през септември или октомври. Хърн пък обяви, че ще прати договора възможно най-скоро.

"Хубаво е, че се съгласиха. Направихме това предложение преди 4 седмици. Те осъзнаха, че сме близо до сключване на договор за мач с Александър Поветкин. Ще им пратим договора възможно най-бързо. Очевидно това е мачът, който искаме", каза Хърн.

Джошуа (21 победи, 20 с нокаут) държи титлите на WBA, WBO и IBF, както и второстепенния пояс на IBO. Уайлдър (40 победи, 39 с нокаут) е шампион на WBC. Ако се срещнат, някой от тях може да стане първият безспорен световен шампион в тежка категория от 2000 г., когато Ленъкс Люис държеше всички титли.



ОТТЕГЛЯНЕ

Бившият световен шампион в полутежка и тежка категория Дейвид Хей обяви, че се оттегля от бокса. 37-годишният британец се отказва след 28 победи (26 с нокаут) и 4 загуби (3 с нокаут). В последните си два мача той бе нокаутиран два пъти от Тони Белю. "Нещата, които правех преди на ринга инстинктивно, сега съществуват само в ума ми и в клипове от старите ми мачове", каза Хей.
812
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД