:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 261
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Григор Димитров е сочен като големия губещ на "Ролан Гарос"

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
За втора поредна година и общо за трети път от осем участия Григор Димитров отпадна в III кръг на "Ролан Гарос". Това е и най-доброто му представяне в Париж.
Тенисист №1 в историята на България Григор Димитров бе поставен сред най-големите разочарования във втория за годината турнир от Големия шлем - "Ролан Гарос" в Париж. Хасковлията, който бе поставен под №4 в Откритото първенство на Франция, отпадна още в III кръг и продължи негативната тенденция да не успява да стигне до 1/8-финалите.

"Чакането за участие във втората седмица на "Ролан Гарос" продължава за Григор Димитров, който в своите осем визити в турнира само три пъти е достигал до третия кръг - пише специализираният сайт Tennis365.com. - Димитров страда много срещу Джаред Доналдсън във втория кръг и не беше изненада, когато беше изхвърлен от Фернандо Вердаско в третия. След поражението българинът разкри, че "ще се отдръпне малко от тениса". Надяваме се, че ще видим изцяло концентриран и презареден Димитров, който да бъде готов да се изправи на "Уимбълдън" срещу Роджър Федерер и компания."

Генералната репетиция за тенис класиката в Лондон (2-15 юли) за Григор ще бъде през следващата седмица на традиционния турнир в клуб "Куинс" в британската столица (18-24 юни). Българинът ще бъде поставен под №4, а водач в схемата ще бъде лидерът в световната ранглиста и шампион от "Ролан Гарос" Рафаел Надал (Исп). Пред нaшия са още Хуан Мартин дел Потро (Арж, №3 в света) и Марин Чилич (Хър, №4). В списъка на надпреварата се открояват още трима носители на титли от Големия шлем - получилите "уайлд кард" Новак Джокович (Сър) и Анди Мъри (Вбр), както и Стан Вавринка (Швейц).
832
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД