:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 261
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Роналдо посочи Салах като конкурент за "Златната топка"

Капитанът на националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо обяви, че жребият не е бил благосклонен към европейския шампион. Въпреки това голмайстор №1 в историята на страната вярва, че тимът му ще се класира за елиминациите. "Мореплавателите" започват с мач срещу Испания в гр. В в петък.

"Жребият не е идеален за нас, но трябва да го приемем. Загуба в първия мач би могла да се отрази по много негативен начин на целия турнир, така че е важно да започнем добре. Но аз вярвам, че и Испания, и Португалия ще достигнат следващата фаза", анализира Роналдо.

Освен това носителят на "Златната топка" за последните 2 г. коментира конкуренцията в световен мащаб. Звездата на "Реал" посочи египетския нападател на "Ливърпул" Мохамед Салах като откритието на сезона. "Много хора говорят за битката Роналдо - Меси, но има и други играчи, които имат възможност да влязат в борбата за "Златната топка". Мо Салах е един от тях", посочи Кристиано.

Самият Салах продължава да се подготвя на облекчен режим заради травмата в лявото рамо, която получи във финала на Шампионската лига на 26 май. Участието му в първия мач на Египет на Мондиал `18 срещу Уругвай в петък все още е под въпрос. Любопитното е, че Португалия и Египет са потенциални съперници на 1/8-финалите.
797
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД