:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Локомотив" (Пд) подписа с вратаря на "Дунав"

Вратарският проблем в "Локомотив" (Пд) беше решен вчера, след като договор с клуба за 3 сезона подписа Мартин Луков. 24-годишният футболист идва като свободен агент от "Дунав".

"Много съм щастлив, че този трансфер стана факт. Бързо се разбрахме с г-н Крушарски (бел.ред. - собственикът на "Локомотив"), трябваха ми само 2-3 минути. Идвам в голям отбор с история и феноменална публика", коментира Луков пред клубния сайт. Той е играл още за "Сливнишки герой", "Витоша" (Бистрица), "Пирин" (Разлог) и "Оборище" (Панагюрище). В "Дунав" е от 2015 г.

Титулярният вратар на "Локомотив" Илко Пиргов в момента лекува тежка контузия и единственият здрав на поста бе хърватинът Антони Милина, още повече че третият вратар Росен Андонов преди дни се раздели с клуба.

Пловдивчани започват подготовка в петък, като освен Луков новите попълнения до момента са съотборникът му от "Дунав" Бирсент Карагарен, защитникът Георги Кременлиев ("Арда") и аржентинецът Лукас Масоеро. Очаква се договор да подпише и сънародникът му Николас Канавесио.
665
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД