:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 261
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Първата тренировка на Аржентина предизвика истерия

СНИМКА: Р-СПОРТ
Лионел Меси се разтяга по време на загрявката в Бронници.
Истински хаос предизвика първата тренировка на аржентинския национален отбор на руска земя. "Гаучосите" се настаниха в базата си в градчето Бронници на петдесетина километра югоизточно от Москва още в неделя, а заниманието им в понеделник бе открито за медии и фенове.

Естествено, то привлече вниманието на десетки репортери и стотици фенове, но мнозина от тях останаха разочаровани заради ограничения капацитет на тренировъчния център. Да заснемат тренировката на световните вицешампиони бяха изпратени над 50 оператори с тв камери, както и няколко дузини фотографи.

Появата на Лионел Меси на игрището, разбира се, бе кулминацията за всички насъбрали се. Местен полицай дори направи жест към 10-годишен малчуган, облечен с фланелка на "Барселона" с №10, но останал извън базата. Служителят на реда взе момчето на ръце и го занесе на трибуните, за да види на живо своя кумир за няколко минути, след което го върна при баща му отвън.

В спортно-технически план единственото притеснение на селекционера Хорхе Сампаоли е контузията на Евер Банега. Халфът на "Севиля" трябва да е готов за първия мач на Аржентина - срещу Исландия в събота (16 юни).
699
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД