:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Льов: Всеки иска да победи световния шампион

Снимката с Ердоган може да се отрази на формата на Йозил и Гюндоган, тревожи се мениджърът на Бундестима Оливер Бирхоф
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Йоахим Льов се опитва да се прикрие със сакото си от дъжда във Франкфурт, който изпрати националния отбор на Германия към световното първенство в Русия.
Селекционерът на световния шампион Германия Йоахим Льов предупреди избраниците си, че трябва да подходят много концентрирано към всеки мач. Бундестимът пристигна в Русия вчера и се настани в базата си в московското село Ватутинки.

"Важно е да показваме игра на високо ниво още от първата минута във всеки мач. Трябва да сме енергични и напълно съсредоточени, не можем да си позволим да бъдем слаби в нито един момент. Иначе може да се наложи да се отправим към дома рано-рано в елиминационната фаза", анализира треньорът на заминаване от Франкфурт.

Първият двубой на Германия от гр. F е в неделя (17 юни) срещу Мексико на ст. "Лужники" в Москва. След това "маншафтът" ще продължи с мачове с Швеция в Сочи (23-ти) и с Корея в Казан (27-и). Евентуален съперник на 1/8-финал ще е някой от гр. Е, в която са Бразилия, Швейцария, Коста Рика и Сърбия.

"Много от другите отбори са по-добри в сравнение с Мондиал `14 - добави Льов. - Франция, Испания, Бразилия и Аржентина имат по-силни състави. А когато сме в ролята на световен шампион, победител в турнира за Купата на конфедерациите и сме №1 в ранглистата през последните 3-4 години, всички се опитват да ни догонват. Всеки иска да победи световния шампион. За да защитиш титлата, всичко трябва да сработи. Отборите са с изравнени сили, затова роля играят много допълнителни фактори. Трябва късмет, липса на контузии. Малките детайли може да имат огромно значение."

Мениджърът на Бундестима Оливер Бирхоф пък изрази притеснение, че странични фактори може да окажат негативно влияние върху някои играчи. Той визира конкретно халфовете Месут Йозил и Илкай Гюндоган, които миналия месец предизвикаха обществена полемика заради снимка, на която позират с турския президент Реджеп Ердоган.

"Страхувам се, че това напрежение може да се отрази върху Месут и Илкай - заяви Бирхоф. - Всички трябва да са наясно, че и двамата са напълно отдадени на Бундестима."
702
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД