:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 259
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Турски клуб иска халф на "Лудогорец"

Интерес към бразилския халф на "Лудогорец" Лукас Саша проявява турският първодивизионен "Бурсаспор", съобщи "Кота спорт". Офертата за футболиста е добра, а и от разградския клуб ще имат полза от трансфера, тъй като през лятото на 2019 г. Саша ще стане свободен агент и тогава няма да могат да получат пари за него.

Интерес към играча имаше преди около месец и от израелски клуб, но тогава Лукас Саша обяви, че ще остане в "Лудогорец" до края на договора си, т.е. и през сезон 2018/19. Определящо за трансфера на халфа ще е и мнението на новия треньор на българския шампион - Пауло Аутори, който трябва да определи дали ще разчита на Саша.

Междувременно продажбата на защитника на "Лудогорец" Игор Пластун в белгийския "Гент" е пред финализиране. Украинецът е преминал успешно медицинските прегледи и снощи трябваше да подпише контракта си. "Лудогорец" трябва да получи за Пластун 3 млн. евро.
763
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД