:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 262
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Георги Дерменджиев

напусна треньорския пост на азербайджанския "Ордабаси", тъй като не е получавал заплата от над 4 месеца. Бившият наставник на "Лудогорец" пое отбора от Шимкент в началото на годината и въпреки тежката финансова криза го остави на 4-то място във временното класиране.



Новият

треньор на "Витоша" (Бистрица) Росен Кирилов взе за свой помощник досегашния защитник на тима Николай Христозов (36 г.). Тимът започва подготовка в петък, като е предвиден лагер в Тетевен. Кирилов предвижда "Витоша" да изиграе 6 контроли - с "Литекс", "Дунав", с пловдивските "Локомотив", "Ботев" и "Марица", както и със "Струмска слава".



"ЦСКА 1948"

има интерес към Футболист №1 на България за 2013 г. Иван Иванов, съобщи "Кота спорт". Централният защитник е свободен агент, след като малко преди края на миналия сезон се раздели с "Берое". Иванов ще подпише с новия член на Втора лига, ако не си уреди трансфер в чужбина.



"Царско село"

ще привлече втори класен защитник в рамките на няколко дни, след като си осигури Веселин Минев, съобщи "Кота спорт". Пред подпис със столичния тим, който за втора поредна година ще опита атака на Първа лига, е юношата на "Берое" Пламен Тенев. Той през миналия сезон игра за "Верея".



"Поморие"

си търси нов треньор, след като Веселин Бранимиров напусна поста. По непотвърдена още информация той е приел оферта да работи в латвийския "Рига".



"Наполи"

подписа договор за 5 сезона с италианския национал Симоне Верди (25 г.). За нападателя ще бъдат платени 25 млн. евро на "Болоня", но 5 млн. от тази сума се полага на предишния клуб на Верди - "Милан".
599
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД