:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Втори волейболен национал подписа със "Спортинг"

Николай Николов (31 г.) подписа с португалския шампион "Спортинг" и стана вторият ни волейболен национал, който ще играе там. Две седмици преди центъра договор с лисабонския клуб сключи и посрещачът Тодор Алексиев (35 г.).

Николов през изминалия сезон игра в руския гранд "Белогорие" (Белгород), с който спечели Купата на CEV. Той се разбра с португалците, докато все още лекува травмата, заради която не замина с А отбора за Осака - за мачовете от III кръг в Лигата на нациите.

Съотборниците му пък най-после се прибраха в България от Япония, след като в понеделник самолетът им закъсня заради лоши метеорологични условия и те не успяха да се прекачат във Франкфурт на полета за София. Избраниците на треньора Пламен Константинов още снощи, почти веднага след пристигането си, заминаха за Варна. Там от 15 до 17 юни е турнирът от IV кръг в лигата, в който съперници са им отборите на Франция, Канада и олимпийския шампион Бразилия.
669
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД