:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 222
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

 
Ученици на шествие в столицата за Деня на будителите. 14 учители бяха отличени вчера от МОН за принос в просветата. 7 педагози получиха учредената т. г. награда "Константин Величков" с парична стойност 1000 лв. 7 учители в хуманитарната област пък бяха отличени с приза "Проф. д-р Петер Фишер-Апелт".
9
813
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
9
 Видими 
01 Ноември 2005 22:17
"Добрата новина" и тук е на последно място, както и по бТВ ...
01 Ноември 2005 22:52
Защо не са показани отличените, не са изписани имената им?
За престъпници - цели страници, за учители - между другото...
Редакцията, нали и вас са ви учили учители?...
Забравихти ли?...
Като виждам какви граматични грешки допускате, май доста часове сте пропуснали...
01 Ноември 2005 23:34
Това е можеби най приятната гледка която се вижда в наши дни в нашата истрадала Икономически Държава с новите Цени на Парното днес които Турския Кабинет на Турско Етническата Партия ДПС наложи за личното им облагодетелстване на обръча от фирми на Доган!!!Тази снимка която се вижда от тази снимка Българчета с националните знамена манифистират за да покажат почита и уважението си към Българските Народни будители а техния Национален Празник 1 ноември който е честван и от всички национални патриоти като ден на Българскат Национална Итория която нямаше да е има без нашите народни будители отдали своя живот за благото на България написвайки и сътворявайки Историята на Велика България!!!Да тази смимка е предупреждение за демонстриране ясно на това Правителство с турски мандат че България е жива и нашата Държава се събужда за да помете тази Политическа върхушка която се облагодетелства за сметка на нашите деца които са изправени пред дилемата за оцеляване в тежката зима която предстои с новите цени на парното и не се знае колко дървени вакнций ще трябва да излезнат нашите деца!!!Да живее Велика България!!Да живее во век и веков!!!Ахмед Доган пред съд да отговаря за извършените то него злини срещу нашите деца които тази зима трябва да правят иконмий на парното и да учат на студено в класните стай!!!Долу ДПС!!!
01 Ноември 2005 23:56
Промиване на мозъци!
02 Ноември 2005 01:10
Някой да си спомня да сме отбелязвали този празник преди 10.11.1989 г.?
Не, не го отбелязвахме. Не празнувахме официално 3 март, денят на нашето Освобождение. През 1974 г. се опитаха да посегнат на 24 май, дори имаше публикувано решение на Политбюро по случая. Добре, че беше Людмила, която оправи нещата. По-късно тя заплати с живота си за тази си дързост. Беше убита от братята руси, които много се коркаха, за българската "връзка" в общославянския прогрес. Братя, какво да ги правиш? Братушки.
02 Ноември 2005 05:02
Не, не го отбелязвахме. Не празнувахме официално 3 март преди 10.11.1989 г.?Chicho Dr. ти май си забравил че 3 март при Тодор Живков се почиташе този празник като Освбождение на България от 500 годишно Турско Робство!!!Не си ли спомняш четата "Чавдарче" !!!Само Бай Хасановци и други Турчета не почитат 3 март като Български Празник!!!Защото тези Турци 500 години са клали и унищожавли Българска Нация!!!Как може човек да понеси таково унижение Българска Църква да се градяла в земя и да не е била по висока от Турчин на кон!!!Кой може да не осъди публично и заклейми Турските Бейове и Аги които са съдирали от Българския народ по 10 кожи от гърба му!!!Зъбен данък на преял турчин му е трябвяло да се плащат!!!Да пукнат и да се задвят от тази лакомия и тези сега от ТурскатаПротивокустутоционата Етническа Партия ДПС дето се приготвя да ограби наново Българския Бюджет за 2006 година и да го занесат на агаларите в Анкара нашите пари чумата да ги тръшне дано и бел ден да не види тоя Сокол тоя турски мискинин!!!В техните Хареми през това Проклето Турско 500 годишно робство Българките насила са били карани там в ХАРЕМИТЕа момчетата отвличани за еничерска войска!!!ТАКА ЧЕ ПОМИСЛИ МАЛКО ВЪРХУ ТЕЗИ ФАКТИ И СЪБИТИЯ!!!Защото ако не вземен отсега мерки те Турците само това чакат да ни превземат напълно и да ни турят Робския Ярем!!!Виж Доган как сам с тези продажни Българи налага волята на Анкара в България!!!Ето затова ние Радикална Партия се опъваме и ще противодействаме да Върнем България на Българите!!!Защото в България през последните 15 години от всякакво едно малцинство е добре да си защото всичките им привилегий ги плащаме ние самите Българи даскриминирани в Собствената си Държава!!!Долу Турското ДПС!!!Да живее свободата!!!България на Българите и за Българите!!! Да живееВелика България!!!Да живее во век и веков!!!
02 Ноември 2005 05:06
FL какво имаш на пред вид с този израз -Промиване на мозъци?Колкото ти плащат от Централата на ДПС да плюеш и да маскариш нашите Национални Празници!!!
02 Ноември 2005 06:01
Радикална, не спори, когато не си сигурен! Не се празнуваше ОФИЦИАЛНО 3 март в България като национален празник! Беше си присъствен ден. За пръв път го празнувахме като такъв през 1990 г., със специално постановление на ЦК. А духовни празници като Коледа и Великден си бяха забранени. И докато Великден е винаги събота срещу неделя, то Коледа може да се падне във всеки седмичен ден. По онова време той беше работен. Не се празнуваше 6 септеври, деня на Съединенито, не се говореше нищо за 22 септември, деня на Независимостта от турско робство. Но за сметка на това празнивахме 7 ноември, но не битката при Гургулят, а масонския преврат в Русия. Е, празнувахме 9 септември, третият пореден сполучлив преврат на Кимон Георгиев. Единствената разлика от първите му два праврата и третия, беше, че при първите два е увенчал делото си като е пообесил малко червена сволоч, а по време на третия им дава властта на същите, за да се радват.
02 Ноември 2005 12:30
Радикале,"промиване на мозъци" значи знамена , лозунги, ордени, манифестации, химни, маршове, президенти, премиери,
речи, министри....
Много шум, гръмки думи, заплахи...!Малко разум и убедителност!
Ти знаеш!..Ти си наи кресливият и наи повърхностният!
ПС:
С ДПС нямам нищо общо!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД