:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,986,948
Активни 770
Страници 9,393
За един ден 1,302,066

Чарнота описа България като влюбена невеста

Шефът на екипа за България в главна дирекция "Разширяване" на Еврокомисията Бриджет Чарнота цветисто определи страната ни като влюбена невеста, която иска да се вземе с младоженеца Европейски съюз. Тя постави и имена на двойката - България носела женското название Кандидатка, а мъжкарят бил Юръпиън. Всичко това бе част от доклад на Чарнота, който тя изнесе пред жителите на Несебър. Целият доклад бе изпъстрен с подобни колоритни примери, гравитиращи около годежи и сватби.

Чарнота обясни, че прибягва до този нестандартен прийом за обрисуване на еврочленството ни, защото обичала да опростява нещата, вместо да се опитва да ги утежни като колегите си. Според нея обаче на страната ни още не са й ясни много неща, затова се опитва да навакса, но не смогва. "Истинското предизвикателство не е нито роклята на булката, нито сватбеният ден, а съвместният живот по-късно", обясни Чарнота. И посъветва Кандидатка да погледне на себе си като на едно акционерно публично дружество, за да може по-лесно да се продаде.
10
3279
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
10
 Видими 
02 Юни 2006 00:19
па тя булката отдавна разпрана и съдрана
едвам оди горката разчекната от уважаване
.
а свекъра вика
сватба нема да има оти булката е дупена
тишина у залата
а тъста тихичко му шепне
дупена е ма със зор не със кеф
- е щом е тъй че има сватба
ихууу
02 Юни 2006 06:27
"....страната ни като влюбена невеста, която иска да се вземе с младоженеца Европейски съюз."
Все се падаме откъм ебаната страна.
02 Юни 2006 08:29
Ха- Ха - Ха - Ха!!!!!
02 Юни 2006 09:07
като притчата за 5 невести дето имали дървено масло и 5 които нямали и отишли да си купуват и като дошел младоженекът си избрал тези които си били в къщи
02 Юни 2006 09:08
Много точно опредебение за повезението на българското правителство. Г-жа Чернота, моля след като сте решили да давате такива определения, бъдете прецизна. Не БЪлгария, а българското правителство на С.Станишев се държи "като обидена невеста".
02 Юни 2006 10:57
А 1 януари 2007 ще има първата нощ? :-)
02 Юни 2006 10:58
Много добра забележка Федя. Казвал съм и пак ще кажа, че който българин не е решил да се интегрира, без значение с кого (Европа, Азия, Америка, Марианската падина...) той не е успял. Мамка им, не им се натискам за нищото.
02 Юни 2006 11:44
А бре дришльо с дришльо хич не ми е зор да се присъйденявам към вас.Искат го мафиотите и партийците да лапнат мангизите от вашите фондове! Искате го и вие за да лапнете час от мангизите като консултански и др.У нас вече и децата знаят, че по големи крадци от вас евробюрократите НЕМА! Искате и хубавите имоти по морето и балкана да ги хамните за жълти СТИНКИ. Искат го и вашите пенсионери за да додат с пенсиите си и ние да им слугуваме!
Оти не направят РЕФЕРЕНДУМ ААААААА??????
А, да не забравя искат го и балъците дето мислят, че ШЪ одят да се цанят като бачкатори за 5-6000 евро у европата. А там ги чакат .......
Много бързо се изтрезнява, ама нейсе коги съборихне тато видохме, че при тато хич не беше лошо!!!
02 Юни 2006 14:11
Влюбена невеста най-големи мръсотии прави
А след 2007 ще въртиии въртииии до разпаряне
02 Юни 2006 20:22
Интересни проекции вкарва госпойцата/госпожата . Започвам да се замислям за личния и живот. Хипотези:
1.Стара мома , с много щения, но не желаеща да си ги признае дори пред себе си( освен избиващите фантазми и сънища).
2.Неудовлетворена, с поредица от лични "семейни" разочарования дама, унило стискаща долните си крайници с надеждата някой смелчага да ги пооткрехне. Флиртувайки със себе си и насочвайки гнева за неуредиците в личния си живот към външни обекти- потърпевшите слушатели на прозренията и .
3. Дотолкова идентифицирана с " мъжествения годеник в себе си" уплашена/безразлична към последствията от брака девствена булка , че е готова да издевателства саркастично върху невинните слушатели с надеждата да преодолее страха си от нарушаването на ценената само от нея " девствена бариера" .
4. Абе имаше такова парче , май на Motorhead - "Orgasmathron". Дай боже пожелавам и го , че току виж и " желязната дева" сътворила.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД