:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,986,674
Активни 468
Страници 9,119
За един ден 1,302,066

Големия Маргин обиден на Станишев

Красимир Маринов (вляво)
Красимир Маринов-Големия Маргин, се обиди от изказване на премиера Станишев пред в. "Билд", че "за първи път лидерите на една от най-сериозните криминални групировки, братята Маринови, са изправени пред съда". Големия Маргин, който е в националното следствие, изпрати отворено писмо до Станишев и медиите.

Красимир Маринов, брат му Николай, братята Иво и Светлин Карагеоргиеви, Бисер Илиев, Стефан Рангелов и Веселин Тошев са обвинени, че като организирана престъпна група са подготвяли убийствата на сочения от МВР за топконтрабандист Иван Тодоров-Доктора, бизнесмена Никола Дамянов и бившия министър о.з. ген. Любен Гоцев. Очаква се делото срещу тях да тръгне след седмица.

"Възможно ли е според вас "една от най-сериозните криминални групи" да е и един от най-големите данъкоплатци в България", пита Маринов. И прави предположението, че е възможно Станишев да обслужва нечии интереси. Според Големия Маргин той и брат му ще бъдат пренесени в жертва, а делото е предварително решено с осъдителни присъди в името на влизането ни в ЕС. Затова Маринов настоява за открит процес и независими наблюдатели от чужбина.

Към Маргините и делото им интерес проявяват и от ЕС, след като лично главният прокурор Борис Велчев заяви, че е убеден във вината им и очаква да бъдат осъдени.

"Премиерът за разлика от медиите не е получил писмото лично и затова няма как да отговори", каза пресдиректорката на правителството Таня Генева. Тя уточни, че Станишев не е казвал пред "Билд", че братята Маргини ще бъдат осъдени, а че най-после са изправени пред съда.
11
2785
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
11
 Видими 
01 Юни 2006 22:00
Що на каже този благ човечец защо 94 - 95-та се бяха скрили в Гърция, и как стана възможно връщането им в България.
01 Юни 2006 23:41
На мен ми е интересно господата журналисти защо не споменаха нищо друго от съдържанието на въпросната статия. аз се почувствах засрамен и обиден от заглавието във въпросния вестник "Защо ние германците трябва да плащаме на българите" (съжалявам че цитирам .. не дословно но замисълът беше подобен .. просто статията не е пред мен) а както и заглавието на продължението което си спомням този път както трябва "Крадат ли българите работата на германците" ... ами по категорично отношение не можеше да се покаже ... интересно ми е пресата не трябва ли да е обективна .. въпросите които задаваха на премиера в това интервю бяха за обжалване ... въпреки че небяха неоснователни но честно казано от това интервю ако не бях българин мисля че щях да остана с едно ... не особено добро впечатление о наистина щях да се запитам ... как все пак иска тая държавица да се присъедини към ЕС ...
02 Юни 2006 01:51
..и с право му е обиден
02 Юни 2006 03:36
Ми партията с главно П ви направи най-големите данъкоплатци, същата партия ще ви прати и там откъдето сте дошли бе мутрйо недоправен.

Партията никога не греши, кво знащи тука некакъв си Маргин...господа милиционерите требе да си лъснат чепиците с теб преди да влезнат в Ивропата...
02 Юни 2006 06:24
Големия Маргин обиден на Станишев
Тези треторазрядни мутри не разбраха, че дружбата им с първоразрядниците е само до тогава докато на последните им изнася. Довчеар са играли в един отбор, поне така си мисли Маргинската мутра, днес обаче им бият шута и ги хвърлят на тълпата. Мутрите не четат вестници. Ако четяха, щяха да знаят, че БКП не прости и жертва един от най-личните си хора като Луканов, Огнян Дойнов и др. Та камо ли такива дребосъци като тях.
02 Юни 2006 09:31
Хаха! Комосолецо изкендза най-големия подарък за страната
Отива да убеждава европата колко напред е независимата съдебна система и се изцепва както и кадафито не би си позволил.
Май е най-добре Жан да дойде
Ако съм адвокат на тея, до просешка тояга ще го дакарам от дела.
02 Юни 2006 12:20
Въх, ма той и чувствителен бил тоз хайдук!
Не виждам причина да е разбойник и водеща фигура в сенчестия бизнес, свят и каквото щете още и в същото време да си плаща данъците. Защо да не го прави? Няма причина да не го прави, но това още не значи, че е читав.
02 Юни 2006 14:46
Стани-шев що не вземи да провери бизнеса и на едни други бивши спортисти
Манол Велев и Весела Лечева...или те са касичка на БСП...
В на тия двамата фирмите нищо не е законно, ако бачкаш във фирмите им забрави за осигуровки и тем подобни а какви мушеничества правят ма нали не е насочено срещу партията майка....вси си траят..
02 Юни 2006 16:19
Ама интелигентни бизнес физиономии имат тия Маргини?! Докъде я докарахме...Нейсе Демокрадите питат, кумунизите не отговарят...Нъл тъй Оло маргинален...Ха Ха.
02 Юни 2006 16:25
Премиера цитира единственото дело срещу мутри пред Европа....а мутрите му се сърдят...А днес късмета заедно със сутрешната Лаваца гласеше: "Отидете на цирк"...

02 Юни 2006 17:52
Маргините явно имат отлично подготвени и добре платени адвокати. Няма да се очудя, ако накрая осъдят в Страсбург държавата. А въпреки, че в България да се управлява държава е много лесно и не наказуемо /за разлика от собствена фирма/, оказва се, че за Станишев и това е непосилно.
Изцепката на Станишев е много срамна!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД