:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,002,004
Активни 390
Страници 39,013
За един ден 1,302,066
Музика

Еминем издаде 5 нови парчета

Те влизат в преиздадения Relapse: Refill, който подгрява предстоящия албум на рапъра
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
---
Бледоликата звезда на рапа Еминем направи странен ход - преиздаде свръхуспешния си 5-и албум Relapse, който бе излязъл преди 7 месеца, и включи вътре 7 бонуса, от които 5 съвсем нови песни. Въпросните две появявали се и преди парчета са Forever (с участието на Дрейк, Кейни Уест и Лил Уейн) и Taking My Ball.

Скандалният музикант обяснява по следния начин защо е решил така, при условие че през 2010 г. планира съвсем нов албум. "Исках да дам още нови неща на феновете, както го бях планирал. Да се надяваме, че тези парчета в The Refill сега ще изкефят публиката, за да може тя да дочакат премиерата и на Relapse 2. Върнах се в студиото с Dre и още няколко продуценти и тръгнахме в тотално нова посока. Фактически стартирахме от нищото. Две от новите песни започнаха да звучат суперразлично от това, което в началото си представях, че ще има в Relapse 2, но все пак искам и тези други неща да бъдат чути", обяснява Еминем.

Relapse: Refill, който у нас се издава от Вирджиния Рекърдс/Universal Music, трудно ще може да постигне пазарния успех на оригинала, който само през първата седмица от излизането си през май продаде над 618 000 копия в САЩ. Но пък почитателите на Еминем наистина ще оценят яките му нови композиции, особено Elevator и Hell Breaks Loose.
197
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД