:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,002,122
Активни 423
Страници 45
За един ден 1,302,066

Режисьор на "Матрицата" се трансформира в жена!

Заради Лари легендарните братя Уашовски вече са брат и сестра
Уашовски - 1
Главният редактор и основател на първия интернет вестник "Хъфингтън Поуст" - Ариана Хъфингтън, публикува снимка, която потресе киноманиаците. Фотографията от 6 декември 2009 г. окончателно потвърди нещо, с което се спекулираше, но по-скоро с недоверие, в последното десетилетие - че единият от прочутите холивудски режисьори - братя Уашовски, е станал жена!

От легендарните Анди и Лари, сътворили чудото "Матрицата", на практика е останала само половината, понеже Лари всъщност вече е... Лана. Отпечатаната фотография е направена по време на снимките на все още неизвестен проект, върху който работи в момента фамилията Уашовски. От оскъдната информация става ясно, че филмът ще представи футуристична картина на Ирак, действието в която ще се развива след 90 години - през 2100-ната.

Но това определено не е най-важното - благодарение на Хъфингтън може да се види съвсем ясно как изглежда сега Лари Уашовски, който очевидно си е направил операция за промяна на пола - нещо, което се споменаваше с половин уста от 2003 г. насам. Е, вече няма никакво съмнение, че това е Лана Уашовски.

Братята Лари и Анди Уашовски са родени в полско-американско семейство в Чикаго, съответно през 1965-а и 1967-а. Майка им е медицинска сестра, а бащата е бизнесмен. Момчетата започват сътрудничество още като деца. Завършват начално училище във Ветровития град, а по-късно са заедно и в обществената гимназия "Уитни Йънг", известна със своя профил за сценични изкуства. Завършват средното си образование съответно през 1983-та и 1985-а, след което работят в училищния театър и телевизия, като винаги са били зад кулисите. За кратко братята изкарват прехраната си като дърводелци в Чикаго, а в свободното си време рисуват комикси.

По-късно Анди се записва в колежа "Емерсън" в Бостън, а Лари отива в колежа "Бард" в северната част на щата Ню Йорк. След университета двамата братя започват строителен бизнес и именно тогава в главите им се заражда идеята за филмова трилогия под кодовото име "Матрицата".

Необяснимата метаморфоза на Лари Уашовски започва през 2003 г., непосредствено след излизането на екран на третата серия от научнофантастичната сага. Тогава Лари започва да се появява на светски събития, облечен като жена, но повечето свидетели отдават приумицата на очевидно развинтеното въображение на режисьора. Единствен журналистът Дейвид Поланд написва, че по-големият Уашовски е започнал да приема женски хормони и се подготвя активно за предстояща му транссексуална операция.

През 2006 г. за промяната на пола на ексбрат Уашовски пише в. "Сан Франциско Кроникъл". Семейство Уашовски не коментира тази информация. В края на август и началото на септември 2007-а няколко независими източника съобщават, че операцията е била успешна... Официален коментар от Лари/Лана или Анди отново липсва.

Днес обаче по всичко личи, че Лари Уашовски е история и светът може да се запознае с Лана Уашовски! Фактът е потвърден както в свободната интернет енциклопедия "Уикипедия", така и в най-голямата база данни на световното кино в мрежата - IMDB. При въвеждане на "Лари Уашовски" в търсачката на сайта imdb.com на екрана излиза следната препратка: "Лана Уашовски, сценарист на "Матрицата", родена на 21 юни 1965 г. в Чикаго, Илинойс".
 Уашовски - 2
 Уашовски - 3
 Уашовски - 4
 Уашовски - 5
 Уашовски - 6
 Уашовски - 8
 Уашовски - 9
354
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД