:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 645
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Киберновини

Последната версия на Firefox - 3.5

поведе пред прекия си конкурент Internet Explorer 7, съобщи StatCounter.com. По последни данни Firefox 3.5 е най-популярният интернет браузер и се ползва от 21.9% от уеб потребителите по света. На второ място е IE 7 с дял от 21.2%.

Това е малка победа за създателите на Firefox, които от пет години водят битка с Microsoft. Последните обаче едва ли са силно впечатлени от тази класация, тъй като сумарно, заедно със старата версия 6 и новата 8, Internet Explorer е хегемон с около 50 процента пазарен дял срещу 30 процента за всички версии на "лисицата".



Китайска писателка съди Google

за това, че са сканирали нейните творби и осигурили достъп до тях в своята онлайн библиотека, съобщиха агенциите. Миан Миан, съвременна писателка, пишеща истории за секс, наркотици и нощен живот, настоява за обезщетение в размер на 8950 долара и публично извинение.

Говорител на Google заяви, че компанията е свалила творбите на Миан Миан от своята електронна библиотека веднага след като разбрала, че е заведено такова дело. Съдът в Пекин е препоръчал на двете страни да преговарят и да се опитат да стигнат до споразумение, което е най-вероятното решение на проблема.



Продадоха виртуален имот за $330 000,

съобщи pcstore.bg. Той представлява космическа станция, която предлага безброй забавления на посетителите и изключителен статус във виртуалния свят Project Entropia. Купувачът е с ник Buzz Erik Lightyear и е спечелил оспорван търг за собствеността над виртуалната станция.

Собственикът има намерение да възвърне част от похарчените пари, като взима пари на виртуалните туристи, които се отбиват да се позабавляват в имота му.

----

Страницата подготви:

Христо Блажев
208
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД