:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,002,081
Активни 406
Страници 4
За един ден 1,302,066
Афиш

"Уикеда" ще подгряват "Чери Попин Дедис"

Къде: Blue Box
Снимка: Dрхив
"Уикеда"
"Уикеда" ще бъдат единствената банда, която ще предшества втората поява на "Чери Попин Дедис" на българска сцена. За целта родните зевзеци ще се появят в разширен състав, а част от популярните им парчета ще бъдат с нови аранжименти, съобщи MySound. Завръщането на американските суинг корифеи е в столичния клуб Blue Box на 9 февруари, а билетите вече се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg, включително клуб "Строежа", верига магазини Office 1, M-tel, "На Тъмно", Multirama, Orange и др. Капацитетът на залата е ограничен до 800, а промоционалният пакет от 100 билета вече е почти на привършване.

"Уикеда" започнаха да подготвят предстоящия сет, който се предвижда да бъде с продължителност от 1 час. След успешното коледно турне формацията отново е в перфектна форма - фронтменът, вокал и басист Ерол Ибрахимов, на китара - Росен Григоров, клавишни - Ясен Обретенов, барабани - Владо "Попа" Георгиев и добре сработеният брас екип - Сандо Сандов (тромпет) и Александър Борисов (тробмон). В нощта на събитието обаче още цели четирима души ще подсилят основния състав на групата - Велислав Стоянов (тромбон), Михаил Йосифов (тромпет), Тодор Цачев (саксофон) - и тримата от "Браз асоциация", плюс саксофонистът Петър Момчев. Още един човек се очаква да изскочи на сцената - Кольо Гилъна, известен като фронтмен на "Контрол".

"Чери Попин Дедис" се изявиха у нас за първи път на 14 декември 2008 г., когато включиха в последния момент дата в София за едно от редките си дотогава европейски турнета.
205
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД